Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECŢIA DE MUZICĂ. OMUL CU CHITARA (R) Marţi, 02 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cristina Moise, Buzău

5 Februarie 2014
Vizualizari: 1069
Comentează add

Deputatul PDL a anunţat că luat această decizie "după ce a fost criticat în partid pentru afirmaţiile sale".

Cezar Preda a demisionat din funcţiile de conducere din PDL

cristina-moise-buzau

Prezidiul PDL, Braşov, februarie 2014. Foto: Mădălin Iacob.

Deputatul PDL Cezar Preda a anunţat că demisionează din funcţiile de vicepreşedinte al PDL la nivel naţional şi de preşedinte al PDL Buzău.

El a spus că luat această decizie după ce a fost criticat în partid pentru afirmaţiile sale potrivit cărora "PDL a creat un monstru numit USL".

Cezar Preda a mai spus că rămâne în PDL şi că va face parte din echipa de campanie a prezidenţialelor lui Cătălin Predoiu.

"Unul din motivele pentru care anumiţi colegi ai noştri au părăsit partidul ar fi cel legat de Traian Băsescu ca preşedinte şi de guvernarea PDL 2008-2012. Conducerea PDL nu-şi mai asumă guvernarea PDL 2008-2012 şi relaţia cu Traian Băsescu.

"Adevărul este pe undeva la mijloc, însă unul dintre oamenii care fac parte din echipa de conducere şi care îşi exprimă destul de des poziţiile faţă de guvernarea PDL şi de asumarea anumitor greşeli pe care le-a făcut şi în relaţia cu preşedintele eram eu. Şi tot timpul eram citat ca un membru din conducerea PDL care-şi neagă propria istorie", a declarat Cezar Preda.

Cezar Preda spune că demisia sa nu va fi urmată de cea a altor democrat-liberali şi are la bază şi reproşurile pe care i le-a adus sâmbăta trecută Emil Boc.

Preda spune că va participa la acţiunile acestei formaţiuni politice din perspectiva unui simplu membru şi ca nu va pleca la Partidul Mişcarea Populară.

Mai mult, cu privire la posibila plecare a lui Emil Boc la PMP, deputatul buzoian spune că acesta are o datorie a unui preşedinte de partid să nu părăsească PDL.


Etichete PDLdemisieCezar PredaEmil BocUSLTraian Băsescuguvernareopoziţie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live