Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Marţi, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cătălin Purcaru

21 Septembrie 2018
Vizualizari: 1201
Comentează add

Negocieri în plină desfăşurare, înainte de începerea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

CEx al PSD analizează solicitarea privind demisia lui Liviu Dragnea

catalin-purcaru

Foto: Agerpres.

La PSD urmează să înceapă Comitetul Executiv, unde se va discuta scrisoarea celor care cer ca Liviu Dragnea să renunţe la conducerea partidului şi a Camerei Deputaţilor.

În ultimele ore au avut loc discuţii în biroul liderului PSD de la Cameră, unde au fost mai mulţi lideri locali ai partidului. Cătălin Purcaru este acum în direct cu cele mai noi informaţii despre rezultatul acestor negocieri de ultimă oră. Bună ziua, Cătălin! Te ascultăm.


Reporter: Bună ziua! Deşi a mai rămas o jumătate de oră până la începerea Comitetului Executiv Naţional, negocierile sunt în plină desfăşurare.

Constatatarii lui Liviu Dragnea încearcă pe ultima sută de metri să câştige susţinători, deşi în cealaltă parte sunt din ce în ce mai multe filiale judeţene.

Chiar în aceste momente, liderii filialelor PSD care îl sprijină pe preşedintele social-democrat participă la discuţii cu Liviu Dragnea în biroul acestuia de la Camera Deputaţilor.

Cu puţin timp în urmă, vicepreşedintele PSD, Doina Pană, arăta că organizaţiile din regiunea Transilvania îl sprijină pe Liviu Dragnea la conducerea PSD, dar există şi trei excepţii: Alba, Timiş şi Caraş Severin.

Şi preşedintele filialei PSD Vrancea, Marian Oprişan, consideră că liderul social-democrat trebuie să rămână în funcţie pentru ca programul de guvernare să fie pus în practică. Toate nemulţumurile trebuie discutate doar în interiorul partidului, a atras atenţia Marian Oprişan.


Marian Oprişan: Nu poţi să vii dintr-o dată peste noapte, după ce n-ai deschis gura niciodată în organismele statutare ale partidului, când n-ai vorbit niciodată în CEX, când nu m-ai susţinut în momentul în care am spus că sunt nereguli, să vii dintr-o dată şi să scrii o scrisoare şi să te adresezi membrilor PSD şi cetăţenilor României cu probleme strict interne ale PSD. Cred în înţelepciunea colegilor mei. PSD a demonstrat de fiecare dată că reprezintă interesele românilor şi că poate să depăşească orice fel de criză, chiar şi crizele generate de duşmanii partidului.


Reporter: Se anunţă o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional tensionată, în care ar putea fi şi propuneri de excludere a unor membri pentru încălcarea statutului partidului. Cert este că toţi social-democraţii îşi doresc să continue guvernarea şi punerea în practică a programului cu care s-au câştigat alegerile.


Etichete Negocierişedinţacexpsdliviu dragneamarian oprisan

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live