Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal Joi, 19 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

23 Mai 2019
Vizualizari: 263
Comentează add

Astăzi se desfăşoară scrutinul în M.Britanie şi în Olanda,iar mâine în Irlanda şi Cehia,sâmbătă în Slovacia,Cehia,Letonia şi Malta,pe 26mai în celelalte state şi în România.

Cetăţenii europeni pot vota deja prin corespondenţă pt Parlamentul UE

radiojurnal

 

Cetăţenii europeni pot vota deja prin împuternicire sau prin corespondenţă pentru noul Parlament European, iar, de astăzi şi până duminică, se desfăşoară scrutinul. Astăzi vor fi alegeri în Marea Britanie şi în Olanda.
 
Mâine, vor fi alegeri în Irlanda şi Cehia, sâmbătă în Slovacia, Cehia, Letonia şi Malta, iar pe 26 mai în celelalte state membre ale Uniunii Europene, inclusiv în România.
 
La noi, Autoritatea Electorală Permanentă a organizat, ieri, o simulare a procesului de votare pentru europarlamentare şi referendumul naţional, la care va fi folosit sistemul privind prezenţa la vot şi prevenirea votului ilegal.
 
Alegătorii care în cursul zilei îşi exercită dreptul de vot pentru un singur scrutin, îşi vor putea exprima opţiunea electorală şi pentru celălalt până la ora 21, când se închid secţiile de votare, a notat reporterul nostru, Cătălin Purcaru. 
   

Etichete europarlamentarealegeriparlamentul european

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live