Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BURSA DE UMOR Sâmbătă, 10 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Maria Măndiţă, Galaţi

15 Noiembrie 2020
Vizualizari: 195
Comentează add

Procesul de vot a început la ora 7.00, activitatea desfășurându-se fără probleme la secția de votare 1/411 constituită în sediul central al Universității "Dunărea de Jos", Galați.

Cetățenii din R. Moldova pot vota ptr. alegerile prezidențiale și în Galați

maria-mandita-galati

Foto: Maria Măndiță.

Procesul de vot a început, astăzi, la ora 7.00, activitatea desfășurându-se fără probleme la secția de votare 1/411 constituită în sediul central al Universității "Dunărea de Jos" din Galați.

Ca și la primul tur al alegerilor prezindențiale, de acum două săptămâni, în secție se respectă măsurile de protecție împotriva coronavirusului, fiecărui votant i se măsoară temperatura, i se oferă dezinfectant iar celor care nu au mască de protecție, li se oferă una.


Potrivit datelor centralizate, la primul tur de scrutin, la secția electorală de la Galați au votat 539 de cetățeni din Republica Moldova, fiind vorba atât despre studenții basarabeni care învață la Universitatea Dunărea de Jos, cât și de cetățenii moldoveni care trăiesc și lucrează în Galați ori județele învecinate, la care se adaugă și cetățenii moldoveni aflați în tranzit, prin România.


Procesul de vot se va derula până la ora 21.00, cu unul din următoarele acte: pașaportul (valabil sau expirat) al cetățeanului moldovean, buletinul de identitate, cu fișa de însoțire sau livretul militar.


Etichete alegerirepublica moldovagalativot(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live