Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Marţi, 07 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

18 Septembrie 2021
Vizualizari: 546
Comentează add

Prin certificatul de CoVID, o persoană demonstrează că este vaccinată, sau are un test negativ, ori a trecut prin boală.

Certificatul verde CoVID obligatoriu începând de luni unde este cazul

radiojurnal

     Foto: www.facebook/Ro Vaccinare.

Certificatul verde COVID devine obligatoriu începând de luni, pentru accesul la restaurant sau la evenimente precum nunţi şi petreceri, în orice localitate în care rata de infectare cu SARS-CoV-2 este cuprinsă între 3 şi 6 cazuri la mia de locuitori, a decis Guvernul, într-o hotărâre.

Noile măsuri prevăd că activitatea în cinematografe şi teatre este permisă cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului şi cu purtarea măştii de protecţie.

În spaţiile închise sau deschise, competiţiile sportive se pot desfăşura cu ocuparea a până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului, cu asigurarea unei distanţe de minimum 1 metru între persoane şi cu purtarea măştii.

Prin certificatul verde COVID, o persoană demonstrează că este vaccinată, sau are un test negativ, ori a trecut prin boală.


Etichete certificat verdepandemia covid-19,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live