Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 24 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

17 Septembrie 2021
Vizualizari: 293
Comentează add

Certificatele devin obligatorii pentru accesul la diverse evenimente în zonele în care rata de infectare cu COVID este cuprinsă între 3 şi 6 cazuri la mia de locuitori.

Certificatele verzi COVID-19 devin obligatorii în anumite situații

radiojurnal

   Foto: www.facebook/Ro Vaccinare.

Certificatele verzi COVID-19 devin obligatorii pentru accesul la diverse evenimente în zonele în care rata de infectare cu COVID este cuprinsă între 3 şi 6 cazuri la mia de locuitori.

Guvernul a adoptat astăzi o hotărâre în acest sens, iar noile măsuri se aplică începând de luni, 20 septembrie. 

Activitatea restaurantelor, cinematografelor, instituţiilor de spectacole nu va fi închisă, dar accesul la evenimente precum nunţile sau botezurile va fi permis doar dacă participanţii sunt vaccinaţi testaţi sau trecuţi prin boală şi cu un număr maxim de 200 de persoane în interior.
 
Noile măsuri prevăd că desfăşurarea activităţii în cinematografe şi teatre este permisă cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului şi cu purtarea măştii de protecţie.
 
Organizarea de mitinguri şi demonstraţii este permisă cu un număr de participanţi de maximum 100 de persoane, iar activitatea în baruri, cluburi şi discoteci este permisă fără a depăşi 30% din capacitatea maximă, în intervalul orar 5-2.
 
În ceea ce priveşte piscinele interioare sau spaţiile de joacă pentru copii, activitatea este permisă fără a depăşi 50% din capacitate.
 

Etichete certificate verzi COVID-19accesevenimenterata de infectare(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live