Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LA DISPOZIŢIA DVS. Marţi, 26 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

12 Septembrie 2021
Vizualizari: 294
Comentează add

Premierul Florin Cîțu propune folosirea certificatului verde pentru nunțile din localitățile în care incidența este de peste trei cazuri de COVID-19 la mia de locuitori RADIO ROM

„Certificat verde” la nunțile din localitățile unde incidența e peste trei

-

 Florin Cîţu. Foto. gov.ro

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (12 septembrie, ora 14:01) - Realizator: Mihaela Mihai - Premierul Florin Cîțu propune folosirea certificatului verde pentru nunțile programate în localitățile în care incidența este de peste trei cazuri de COVID-19 la mia de locuitori. Premierul a precizat, astăzi, la începutul videoconferinței cu prefecții, că sunt județe în care incidența infectărilor a depășit doi la mie, între care Bistrița-Năsăud și Ilfov.

Florin Cîțu: Sunt nunți programate în perioada următoare în zone unde deja se vede că ajungem la trei la mie. Aș vrea să ne asigurăm că aceste nunți nu sunt anulate. Oamenii nu pot să își mai modifice data de la o săptămână la alta; și, atunci, aș propune pentru nunțile care sunt deja programate și sunt în zone unde incidența crește să folosim certificatul verde. 

Realizator: Certificatul verde atestă că o persoană este vaccinată anti-COVID-19, are un test negativ ori a trecut prin boală și este folosit pentru călătoriile în Uniunea Europeană, amintește reporterul RRACătălin Purcaru.


Etichete (ii)certificatincidenta

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live