Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI Sâmbătă, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

4 Noiembrie 2019
Vizualizari: 327
Comentează add

Solicitanţii care depun documentele până la 15 a lunii vor beneficia de ajutor începând cu luna depunerii cererii.

Cereri ptr ajutorul de încălzire în Bucureşti de săptămâna viitoare

radiojurnal

  Foto: Arhivă.

Cetăţenii capitalei care au venituri mici pot depune, de săptămâna viitoare, cereri pentru acordarea ajutorului de încălzire pentru sezonul rece noimbrie 2019 - martie 2020.

Documentele pot fi depuse la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului de sector. Solicitanţii care depun documentele până la 15 a lunii vor beneficia de ajutor începând cu  luna depunerii cererii.

Cei care vor depune cererile după data de 20 a lunii respective vor beneficia de ajutorul de încălzire începând  cu luna următoare.

Fondurile necesare pentru plata ajutoarelor pentru încălzirea pe bază de energie termică, gaze naturale, energie electrică sunt asigurate din bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale.

Fondurile necesare pentru plata ajutorului pentru încălzirea locuinţei cu lemne, cărbuni, combustibili petrolieri se asigură prin transferuri de la bugetul de stat către bugetele locale, prevăzute în bugetul Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale.


Etichete venituri miciajutorul de încălziresezon recenoimbrie 2019 - martie 2020Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului de sector

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live