Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CALENDAR CULTURAL Sâmbătă, 23 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

18 Mai 2019
Vizualizari: 799
Comentează add

APIA precizează că, dacă se depăşeşte data de 14 iunie 2019, cererile de plată mai pot fi depuse până pe 9 iulie, cu aplicarea unei reduceri de 1%, pe zi.

Cereri de sprijin sau plată de la stat pt servicii silvice sau de mediu

radiojurnal

 Foto: Adriana Tudose - RRA

Cererile de sprijin sau plată pentru accesarea schemelor de ajutor de stat aferente investiţiilor, în dezvoltarea zonelor împădurite, respectiv, pentru servicii de silvo-mediu, servicii climatice şi conservarea pădurilor pot fi depuse până pe 14 iunie 2019, a anunţat, ieri, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură.

Anunţurile de prelungire a sesiunilor de depunere sunt postate pe pagina de internet a Agenţiei, iar solicitările trebuie să îndeplinească toate condiţiile de eligibilitate şi criteriile specifice, prezentate în Ghidurile Solicitantului.

APIA mai precizează că, dacă se depăşeşte data de 14 iunie, cererile de plată mai pot fi depuse până pe 9 iulie 2019, dar cu aplicarea unei reduceri de 1%, pentru fiecare zi lucrătoare în plus, a sumelor la care beneficiarul ar fi avut dreptul, dacă documentul ar fi fost depus la timp. 


Etichete APIAservicii silvicemediuclima14 iunie 2019cereri de plată9 iulie 2019reducere de 1%

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live