Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Vineri, 27 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

9 Februarie 2015
Vizualizari: 1635
Comentează add

UPDATE: Deputații au aprobat și ultima dintre cele șase cereri ale DNA privind arestarea preventivă și începerea urmăririi penale a Elenei Udrea.

Cerererile DNA la adresa Elenei Udrea, aprobate de deputați

radiojurnal

Elena Udrea. Arhivă Foto: captură video.

UPDATE: Cererea pentru arestarea preventivă a Elenei Udrea, in dosarul Microsoft, a fost aprobată de deputați cu 205 de voturi pentru și 65 împotrivă.

UPDATE: Camera Deputaţilor a aprobat a patra cerere privind  încuviinţarea urmăririi penale la adresa Elenei Udrea cu 243 de voturi pentru şi 50 împotrivă.

Camera Deputaţilor a încuviinţat cererea DNA de arestare preventivă a deputatei Elena Udrea, cu 219 voturi pentru şi 102 voturi împotrivă.

Anterior, Camera Deputaților a aprobat și cererea DNA de  încuviinţare a extinderii începerii urmăririi penale a deputatului cu 278 de voturi pentru și 50 împotrivă.

Cererea DNA de urmărire penală a deputatului Elenei Udrea în dosarul "Gala Bute" fusese votată de 285 de deputaţi, în timp ce 49 au fost "împotrivă".

Ședință maraton la Camera Deputaților

Plenul Camerei Deputaţilor  a dezbătut si votat astazi 6 cereri formulate de procurori împotriva deputatului Elena  Udrea.

A fost vorba despre 2 solicitări de începere a urmăririi penale în dosarele Gala Bute şi Microsoft , respectiv 2 cereri de încuviinţare a  arestării preventive pentru  fiecare dosar, dar şi o solicitare a procurorilor DNA de extindere a urmăriri penale în dosarul Gala Bute.

Deputaţii au mai votat şi cererea de schimbare a încadrării juridice, din control judiciar în arestare preventivă.

Elena Udrea se consideră o ţintă "a unei persoane care deţine secretele tuturor"

În discursul către colegii săi, Elena Udrea a afirmat că a luptat timp de zece ani pentru statul de drept şi pentru consolidarea actului de justiţie.

Ea se consideră o ţintă "a unei persoane care deţine secretele tuturor", fără a spune cine este această persoană.

Elena Udrea a afirmat că se luptă împotriva unor forţe oculte care folosesc instituţiile statului pentru propriile interese.

În acest context, ea a cerut deputaţilor să aprobe cererile DNA pentru a se putea apăra de acuzaţiile formulate împotriva sa în justiţie, dar să nu fie părtaşi la un abuz, adică la arestarea sa.

Ieri Comisia Juridică a avizat favorabil cererile de la DNA.


Etichete Camera DeputațilorDNAElena Udreaurmărire penalăGala ButeMicrosoft

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live