Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Corina Negrea

10 Decembrie 2020
Vizualizari: 346
Comentează add

Pandemia de coronavirus a dus la modificarea ceremoniilor obișnuite pentru acordarea Premiilor Nobel, acesta putând fi urmărite astăzi online.

Ceremoniile de decernare a Premiilor Nobel, online și în cadru restrâns

corina-negrea

 Foto: Arhivă.

Pandemia de coronavirus a dus la modificarea ceremoniilor obișnuite pentru acordarea Premiilor Nobel, acesta putând fi urmărite astăzi online.

Online și în cadru extrem de redus - așa vor avea loc cele două ceremonii.

La Oslo cea a Premiului pentru Pace, cu începere de la ora 14:00, ora României, președinta Comitetului Nobel norvegian, Berit Reiss-Andersen, va susține discursul de deschidere. Apoi, un discurs de acceptare va fi susținut de directorul executiv al Programului Alimentar al Națiunilor Unite, organizație laureată cu Premiul Nobel pentru Pace anul acesta, David Beasley, urmat de cele două intervenții de prezentare a premiului.

Toate momentele în direct pe site-ul oficial Nobel, nobelprize.org.

La ora 17:30, ora României, și la Stockholm va avea loc ceremonia decernării premiilor pentru Medicină sau Fiziologie, Chimie, Fizică, cel în Ştiințe Economice și Literatură. Maestatea Sa Regele Carol al XVI-lea Gustaf al Suediei va oficia virtual și digital toată ceremonia, care va fi transmisă pentru prima dată din Sala de Aur a Primăriei din Stockholm, iar laureații vor primi fiecare la el în țară diploma și medalia Nobel.

Și această ceremonie va fi transmisă în direct pe canalul oficial al Fundației Nobel.

(RS)


Etichete ceremonii,nobeloslo(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live