Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Duminică, 17 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cristina Moise

24 Mai 2015
Vizualizari: 1467
Comentează add

La Mihăileşti a avut loc un ceremonial în memoria celor 18 persoane care şi-au pierdut viaţa in urma cu 11 ani in explozia unui camion incarcat cu azotat de amoniu.

Ceremonii pentru victimele tragediei de la Mihăilești

cristina-moise

Victimele tragediei de la Mihăilești, comemorate de pompierii militari.  Foto: Cristina Moise.

In localitatea Mihailesti, situata in judetul Buzau pe DN2 E 85, a avut loc astazi un ceremonial militar si religios in memoria celor 18 persoane care si-au pierdut viata in urma cu 11 ani in explozia unui camion incarcat cu azotat de amoniu.

Autoritati si rude ale celor morti sau raniti in explozie au depus coroane de flori in memoria victimelor.

De 11 ani, pe 24 mai, tatal pompierului Doru Mihalache, dececdat in explozie, vine de la Botosani pentru a-si comemora fiul. Barbatul are 81 de ani si conduce o masina Dacia.

Copii din satul Mihailesti au depus de asemenea astazi coroane si jerbe de flori la monumentul ridicat in memoria victimelor civile sau militare.

In deflagratia de la Mihailesti si-au pierdut viata doi jurnalisti, Elena Popescu si Ionut Barbu, sapte pompieri, sateni si romani aflati in tranzit pe DN2 in momentul exploziei autocamionului incarcat cu peste 20 de tone de azotat de amoniu.

George Sava, prefectul judetului Buzau, a precizat pentru RRA ca spera ca masterplanul de transport al Guvernului sa cuprinda si judetul Buzau astfel incat drumurile nationale si europene din zona, drumuri destinate si transportului greu, sa nu mai fie un pericol.

In prezent DN2 are o singura banda de trafic pe sens si cate una de refugiu.

Foto: Victimele tragediei de la Mihăilești, comemorate de pompierii militari.  Sursa: Cristina Moise.

 


Etichete Stiri Sud-EstMihailesticomemoraretragediecamion cu azotat de amoniuISUBuzaujurnalistiElena PopescuIonut Barbudrumuri publicemarfuri periculoase

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live