Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: OAMENI CARE MIŞCĂ ROMÂNIA (R) Miercuri, 17 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Doina Saiciuc

5 Martie 2018
Vizualizari: 943
Comentează add

A fost o seară încărcată politic pe scena Teatrului Dolby. Jimmy Kimmel, gazda evenimentului, a amintit de scandalurile de hărţuire sexuală din ultima vreme.

Ceremonia Premiilor Oscar s-a încheiat cu confirmarea favoriţilor

doina-saiciuc

Foto: facebook.com/TheAcademy

A 90-a ceremonie a Premiilor Oscar, decernate de Academia americană de film, s-a încheiat cu confirmarea favoriţilor.

A fost o seară încărcată politic pe scena Teatrului Dolby. Jimmy Kimmel, gazda evenimentului, a amintit de scandalurile de hărţuire sexuală care au zguduit în ultima vreme industria filmului.

În acest context, a fost anunţat marele Oscar. Aşa cum ai spus, Oscarul pentru cel mai bun film i-a revenit procuţiei Shape of the Water, despre care criticii spun că poate cea mai mare surpriză este chiar romantismul său extravagant.

Pentru cel mai bun regizor, Oscarul i-a revenit, cum era de aşteptat, mexicanului Guillermo del Toro, pentru Shape of the Water.

Britanicul Gary Oldman, care a refuzat iniţial rolul lui Winston Churchill, din Darkest Hour, a obţinut Oscarul pentru cel mai bun actor. Frances McDormand, de 60 de ani, în rolul mamei care caută justiţie pentru fiica sa ucisă în filmul Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, a obţinut Oscarul pentru cea mai bună actriţă.

Sam Rockwell, care a portretizat în acelaşi film, Three Billboards, un poliţist rasist, a câştigat primul său Oscar pentrul rol secundar, iar Allison Janney a obţinut Oscarul pentru cel mai bun rol secundar în filmul I, Tonya, portretizând mama unei celebre patinatoare americane, Tonya Hardy, un film despre unul din cele mai senzaţionale scandaluri din istoria sportului; este primul ei Oscar.


Etichete oscarGuillermo del ToroShape of the WaterGary OldmanWinston ChurchillDarkest HourFrances McDormandThree Billboards Outside EbbingMissouri

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live