Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL * Meteo * Sport Luni, 20 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Amalia Bojescu

7 Decembrie 2018
Vizualizari: 391
Comentează add

Cercul Donatorilor din Bruxelles este format dintr-un grup de 14 români stabiliți în Belgia care strâng anual fonduri pentru proiecte din România care întâmpină dificultăți.

Cercul Donatorilor din Bruxelles strânge bani pentru cauze din România

amalia-bojescu

 Cercul Donatorilor din Bruxelles.        Foto: Amalia Bojescu.

Cercul Donatorilor din Bruxelles este format dintr-un grup de 14 români stabiliți în Belgia care în fiecare an, pe bază de voluntariat, strâng fonduri pentru proiecte din diferite domenii, care întâmpină dificultăți  financiare în activitatea lor în România.

Prin această inițiativă membrii cercului doresc să mențină vie legătura cu țara și să facă ceva pentru România. Inițiativa a ajuns la a treia ediție, iar cei interesați să facă donații pentru proiectele alese găsesc mai multe informații pe pagina de facebook Cercul Donatorilor Bruxelles.

Ioana Traistă este unul din cei 14 voluntari români stabiliți în Bruxelles și a vorbit despre cele trei proiecte pentru care se strâng fonduri de la comunitatea românească din capitala Belgiei. Cele trei proiecte sunt din domeniile: combaterea violenţei în rândul femeilor, educaţie sexuală în şcoli şi aplicaţii online pentru sprijinirea eforturilor de salvare şi rabilitare în urma unui dezastru major.


Etichete BruxellesdonatoricauzeRomâniafonduriIoana Traistă

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live