Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Miercuri, 03 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Adriana Tudose

10 August 2019
Vizualizari: 347
Comentează add

Autorităţile vor dispecerate integrate în toate judeţele ptr Serviciul Unic de Urgenţe. Personalul va fi pregătit ptr a şti cum să aibă o conversaţie într-o situaţie de urgenţă.

Cercetările continuă la "casa groazei" din Caracal şi se iau măsuri la 112

adriana-tudose

 

La Caracal au fost reluate ieri percheziţiile la casa şi în curtea bărbatului de 66 de ani care a recunoscut că a ucis două tinere.

De asemenea, continuă şi verificarea informaţiilor din telefoanele mobile şi din laptopul care i-au fost confiscate suspectului, precum şi a datelor de pe alte medii de stocare ce i-au aparţinut acestuia.

La Poliţia din Caracal au fost aduse ieri la audieri mai multe persoane, care ar putea oferi amănunte despre inculpatul Gheorghe Dincă.

Între timp, s-au luat primele măsuri de îmbunătăţire a funcţionării Serviciului Unic de Urgenţe.

Astfel, după Mureş şi Hunedoara, şi poliţiştii şi jandarmii din Bucureşti şi Ilfov s-au alăturat, în dispeceratul unic integrat, echipelor de la Ambulanţă, SMURD şi STS.

Autorităţile vor ca astfel de dispecerate integrate să existe în toate judeţele, a spus secretarul de stat în Ministerul de Interne, Raed Arafat.

Raed Arafat a adăugat că, în perioada următoare, dispecerii tuturor instituţiilor de intervenţie din ţară vor fi instruiţi şi pregătiţi pentru a şti cum să aibă o conversaţie într-o situaţie de urgenţă.


Etichete caracalgheorghe dincăraed arafatcercetăriaudieri

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live