Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Luni, 01 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

22 Ianuarie 2021
Vizualizari: 462
Comentează add

Tronsonul dintre Autostrada Soarelui și Cernica de pe Centura Capitalei este -în continuare- plin de gropi chiar și după ce drumarii au început reparațiile.

Centura Capitalei, în continuare plină de gropi

alex-lancuzov

Gropi pe centura Capitalei (22-01-2021).  Foto: Alex Lancuzov

Tronsonul dintre Autostrada Soarelui și Cernica de pe Centura Capitalei este -în continuare- plin de gropi chiar și după ce drumarii au început reparațiile.

Stratul de uzură a fost decapat dar până să se toarne noul strat de uzură, binderul, stratul intermediar s-a umplut de gropi.

Centura Capitalei NU are fundație pe acest tronson iar asfaltul subțire s-a măcinat până a ajuns la pământ.

Dacă pe timpul zilei șoferii mai pot ocoli gropile, noaptea traficul este un coșmar, semnalizarea fiind deficitară. frezarea nu s-a realizat pe întreaga suprafață carosabilă.

Odată cu încălzirea vremii antreprenorul care modernizează acest segment ar trebui să reia reparațiile inclusiv pe timpul nopții când traficul este mai redus.

Vă reamintim că, Poliția Rutieră a sancționat Compania de Drumuri cu amendă de 7250 de lei pentru numeroasele gropi lăsate nereparate pe Centura Capitalei, tronsonul cuprins între Cernica și Autostrada Soarelui.

Poliția Română arată într-un răspuns la solicitarea RRA că, gropile formate au adâncimi și suprafețe diferite și că antreprenorul care modernizează centura s-a angajat să refacă partea carosabilă în funcție de condițiile meteo.

Detalii aici : Amendă de 7.250 lei pentru "craterele" de pe Centura București

(RS)

 


Etichete exclusiv onlineCentura Capitaleiplină de gropi(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live