Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: INTERPELĂRI PARLAMENTARE Luni, 27 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Mona Constantinescu

9 Iulie 2015
Vizualizari: 1554
Comentează add

Toate dependenţele - de internet, alcool, jocuri de noroc sau droguri, pot fi tratate de acum încolo în centrul deschis în comuna Lazu, judeţul Constanţa.

Centru unic pentru tratarea dependenței Centru unic pentru tratarea dependenței  - Conține audio

mona-constantinescu

Dependenţele crează probleme multor persoane. Cei mai mulţi nu recunosc că sunt într-o situaţie dificilă şi periculoasă pentru ei şi pentru organismul lor.

Persoana dependenta devine prizoniera circuitului generator de momente de stari de bine însă nu conştientizează că funcţionarea creierului şi a corpului este tulburată. Deşi în mod tradiţional dependenţa a fost asociată cu consumul de alcool sau de droguri, astăzi cunoaştem un spectru mult mai larg de manifestări Exista forme  ce se manifestă prin dependenţă faţă de anumite acţiuni. Acestea sunt dependenţele comportamentale.

Deoarece spectrul dependenţelor este larg, iar tratamentul nu se limitează la cure de dezintoxicare, în localitatea Lazu din judeţul Constanta  şi-a deschis poarta un centru unic în ţară care tratează toate tipurile de dependenţă. Psihoteraprutii centrului folosesc metode variate, respective meloterapia, terapia prin arta, kinetoterapia, terapia de relaxare, meditaţii şi Yoga, dar principala metodă este Minnesota, folosită cu success în Europa deVest şi Statele Unite.


Etichete dependențecentru pentru tratarea dependențeicomuna LazuConstanța

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live