Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Joi, 30 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ana-Maria Cîrstea, Râmnicu Vâlcea

6 Mai 2021
Vizualizari: 517
Comentează add

Centrul drive-through va avea două fluxuri de vaccinare și va funcționa în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10:00 - 18:00.

Centru de vaccinare drive-thru, în Vâlcea

ana-maria-cirstea-ramnicu-valcea

Foto: facebook.com/rovaccinare/

Instituția Prefectului – Județul Vâlcea informează că sâmbătă, 8 mai 2021, în parcarea mall-ului situat în partea de nord a municipiului Râmnicu Vâlcea (Str. Ferdinand nr. 38), se va deschide un centru de vaccinare de tip drive-through, unde persoanele care doresc se pot imuniza împotriva COVID-19 cu serul Pfizer BioNTech, direct din mașină.

Centrul drive-through va avea două fluxuri de vaccinare și va funcționa în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10:00 - 18:00.

"Cei care doresc să se imunizeze în acest centru nu trebuie să se programeze pe platformă. Tot ceea ce trebuie să facă este să se prezinte la sfârșit de săptămână în parcarea Shopping City Râmnicu Vâlcea. Nu e nevoie nici să coboare din mașină, pe toată durata procedurii de vaccinare urmând să fie ghidați de personal specializat. La acest centru se poate prezenta orice cetățean român de peste 16 ani, chiar și românii din diaspora care vor să se vaccineze în perioada în care stau în România. Rapelul va putea fi făcut atât în centrele de vaccinare fixe existente în țară, cât și în acest centru drive-through, care va funcționa cât va fi nevoie”, a precizat prefectul de Vâlcea, Sebastian Fârtat.

(RS)


Etichete Centru de vaccinare drive-thruVâlcea(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live