Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 17 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

16 Iunie 2020
Vizualizari: 549
Comentează add

Inițiativa aparține Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor de Război cu Dizabilități, și beneficiază de sprijinul Guvernului.

Centru de recuperare și refacere pentru veteranii și răniții de război

radiojurnal

 Foto: Arhivă.

Un centru de recuperare și refacere pentru veteranii și răniții de război, de care să beneficieze inclusiv văduvele și copiii celor decedați, va fi făcut lângă Mănăstirea Dealu, din județul Dâmbovița.

Inițiativa aparține Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor de Război cu Dizabilități, și beneficiază de sprijinul Guvernului, a spus vicepremierul Raluca Turcan, care a vizitat astăzi zona unde va fi amplasat.

Raluca Turcan: În secunda în care am primit din partea asociației acest proiect, am spus da, și ministrul fondurilor europene, în baza politicii pe care noi am aplicat-o, de flexibilitate între axele de finanțare, astfel încât să putem muta bani de pe axe nefolosite în axe unde există proiecte de finanțare, a decis să discute cu ministrul apărării, domnul Nicolae Ciucă, astfel încât acest vis să devină realitate.
 
Realizator: Lucrările pentru realizarea acestui centru ar urma să se ridice la o valoare de 80 de milioane de euro. Vicepremierul Raluca Turcan a fost însoțită de ministrul apărării, Nicolae Ciucă, și de ministrul fondurilor europene, Marcel Boloș, transmite corespondenta Radio România Actualități.
 
(RS)
 

Etichete centru de recuperare și refacereveteraniafganistanveterani și răniții de război(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live