Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal, Liga I, etapa a 10-a: FCSB – Academica Clinceni Sâmbătă, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

3 Iunie 2021
Vizualizari: 119
Comentează add

Românii care trec prin punctul de frontieră Nădlac 2 pot să se vaccineze chiar la graniță.

Centru de vaccinare anti-COVID la punctul de frontieră Nădlac 2

florin-lepadatu

 Foto: politiadefrontiera.ro

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI  - Românii care trec prin punctul de frontieră Nădlac 2 pot să se vaccineze, de miercuri, chiar la graniță, după ce acolo a fost deschis un centru de imunizare anti-COVID.

La fața locului a fost și corespondentul RRA Ioan Suciu, care a stat de vorbă cu prefectul județului Arad, Tóth Csaba, dar și cu oamenii care au vrut să se vaccineze.


Tóth Csaba: Persoanele care trec frontiera de stat se pot vaccina în acest loc. Dorim să dezvoltăm acest centru de vaccinare. În primă fază, va funcționa după un orar, dar dorim să aibă un termen de funcționare nelimitat. În câteva zile, dorim să facem același demers și în trecerea Nădlac 1.


Reporter: Așteptați la vaccinare.


-: Exact, am oprit de mi-am luat vinietă și, dacă tot am văzut centrul de vaccinare, am zis de ce nu? Aștept de mult timp, în Austria s-a făcut pe anumite categorii de vârstă.


Reporter: Se așteaptă mult?


-: Se așteaptă. Aștept de vreo două luni, chiar mi-am dorit să fac vaccinul, ca să am liberă trecere și toate astea, dar se așteaptă.


-: Am văzut că se va deschide un centru de vaccinare Johnson & Johnson, ceea ce e vital pentru mine, având în vedere că reședința mea este în Germania.
 


Etichete vamăfrontieră

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live