Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

4 Mai 2021
Vizualizari: 337
Comentează add

Centrele de tip drive-thru devin o opţiune viabilă pentru cei care nu utilizează platforma naţională de vaccinare.

Centrele de tip drive-thru devin o opţiune viabilă

radiojurnal

Foto: Alex Lancuzov

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (4 mai, ora 3:01) - Realizator: Centrele de vaccinare drive-thru tind să devină o opțiune viabilă pentru cei care nu apelează la platforma națională ca să se programeze.

Accesul facil și timpul relativ redus de așteptare i-a atras și pe cei care s-au adresat unității din Arad, după cum ne-a informat corespondentul Radio România Actualităţi, Ioan Suciu.


Reporter: Odată cu încheierea Sărbătorilor Pascale, centrul de vaccinare drive-thru a devenit punct de atracție pentru arădenii ce doresc să se imunizeze fără programare cu serul Pfizer. Doctorul coordonator al centrului, Alexandru Oancea spune că numărul celor care se vaccinează crește acum, deoarece imunizarea avea recomandare, printre altele, evitarea consumului de alcool. În cursul săptămânii a fost deschis la Arad primul centru de vaccinare de tip drive-thru din județ, care are disponibile peste 200 de locuri pe zi pentru administrarea serului de la Pfizer, fără programare. Vaccinarea se poate face zilnic, între orele 8:00 și 20:00.


Etichete drive-thruvaccin(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live