Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Miercuri, 10 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

4 Iulie 2022
Vizualizari: 750
Comentează add

Centrele de testare COVID-19 vor fi redeschise

radiojurnal

 Alexandru Rafila.        Foto: Arhivă.

Centrele de testare COVID-19 vor fi redeschise, a anunțat ministrul Sănătății, pe fondul dublării numărului de infectări cu coronavirus în ultima săptămână în România.

Alexandru Rafila le recomandă celor care au simptome să meargă la medicul de familie.

Ministrul Sănătății amintește, de asemenea, că regulile de igienă trebuie respectate în continuare, iar purtarea măștii în spațiile aglomerate asigură protecție împotriva infectării.

"Nimeni nu impune nimic, sunt doar recomandări. Utilizarea măștii în spații închise sau în mijloacele de transport în comun și evitarea aglomerației sunt măsuri deja cunoscute, la fel ca și igiena mâinilor. Autoritățile locale ar trebui să aibă vedere igienizarea periodică a mijloacelor de transport în comun. Și încă un lucru extrem de important, să asigurăm aerisirea spațiilor publice. Aerisirea este una dintre metodele cele mai eficiente de reducere a transmiterii, nu costă nimic, trebuie doar inițiativă și rigoare să aerisească spațiile publice în care periodic sunt persoane în număr mare", a spus Alexandru Rafila.


Etichete Alexandru RafilaCOVID-19testare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live