Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Sâmbătă, 21 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Octombrie 2017
Vizualizari: 661
Comentează add

Un grup de lucru format din angajaţi ai Poştei Române, din toată ţara, va stabili liniile directoare pentru înfiinţarea centrelor regionale de profit.

Centre regionale de profit la Poșta Română

radiojurnal

Foto: Arhivă.

Un grup de lucru format din angajaţi ai Poştei Române, din toată ţara, va stabili liniile directoare pentru înfiinţarea centrelor regionale de profit.

Decizia a fost anunţată de directorul general interimar, Elena Petraşcu, la o nouă întâlnire cu reprezentanţii angajaţilor din 11 judeţe, care a avut la Piteşti şi la care a participat şi ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Lucian Şova.

Ministrul Comunicaţiilor a explicat că se urmăreşte o flexibilizare a activităţii companiei printr-un management regional adaptat zonelor geografice.

Totodată, va exista şi un sistem de salarizare şi de bonusuri corespunzătoare pentru toţi angajaţii.

Reorganizarea instituţiei este una dintre măsurile principale ale Planului Strategic de Consolidare a Companiei, aprobat în septembrie de Guvern.

Compania Naţională Poşta Română, deţinută de statul român în proporţie de 75%, are cea mai mare reţea de distribuţie la nivel naţional.

Peste 19 milioane de locuitori beneficiază de serviciile Poştei şi peste 7,5 milioane de adrese sunt acoperite de reţeaua poştală proprie.


Etichete centre regionale de profitPoșta RomânăLucian Şova

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live