Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ECONATURA Vineri, 22 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

16 Noiembrie 2020
Vizualizari: 222
Comentează add

La Spitalul Malaxa au nevoie de o instalaţie de alimentare cu oxigen suplimentară. La Colentina și la Spitalul Sfântul Ioan, situaţia este regulamentară.

Cele 19 spitale din subordinea Primăriei Capitale în atenția autorităților

radiojurnal

 

La Bucureşti, Primăria Capitalei a analizat de urgenţă situaţia autorizării de securitate la incendiu a celor 19 spitale din subordine şi a promis alocarea fondurilor necesare pentru rezolvarea problemelor la unităţile unde situaţia trebuie reglementată.

În cursul zilei, primarul şi prefectul Bucureştiului, împreună cu premierul, au evaluat posibile soluţii pentru suplimentarea numărului de locuri la Terapie Intensivă. Planul pe săptămâna asta prevede o creştere a capacităţii cu cel puţin 200 de paturi la nivel naţional, preciza astăzi Ludovic Orban. În cursul serii, premierul a anunţat că, după o serie de vizite la spitalele din capitală, s-au inventariat posibile soluţii.


Ludovic Orban: La Spitalul Malaxa au nevoie de o instalaţie de alimentare cu oxigen suplimentară, pentru a putea pune în funcţiune încă cinci paturi de terapie intensivă, se evaluează dacă există posibilitatea tehnică de realizare a zece paturi de terapie intensivă. La Colentina situaţia este în regulă, la Spitalul Sfântul Ioan, de asemenea, este în regulă.


Etichete BucureştiPrimăria CapitaleiSpitalul Malaxaspitalul ColentinaSpitalul Sfântul Ioansecuritate la incendiu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live