Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Sâmbătă, 07 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

16 Mai 2019
Vizualizari: 316
Comentează add

Cele trei infirmiere de la Spitalul Universitar din Bucureşti care apar într-un clip devenit viral agresând verbal pacienţi ar trebui concediate, consideră ministrul sănătății.

Cele trei infirmiere ”ar trebui concediate”

radiojurnal

Spitalul Universitar de Urgenţă. Foto: Agerpres.

Cele trei infirmiere de la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti care apar într-un clip devenit viral agresând verbal pacienţi ar trebui concediate, consideră ministrul sănătăţii, Sorina Pintea.

Ea a precizat că sancţiunea va fi stabilită de Comisia de disciplină care se va reuni mâine şi va analiza gravitatea faptelor. 

Sorina Pintea: Nu e cazul să tolerăm acest gen de comportamente. Cine nu are vocație să îngrijească pacienții nu are ce căuta în sistemul sanitar. Conducerea spitalului a convocat Comisia de disciplină pentru mâine dimineață, care va stabili sancțiunile. Din punctul meu de vedere, sancțiunea trebuie să fie cea mai drastică: desfacerea contractului de muncă. Este clar că aceste persoane nu au ce căuta într-un spital.

Tot astăzi, ministrul sănătăţii a anunţat că populaţia nu trebuie să intre în panică din cauza noului caz de meningită depistat la o pacientă din Argeş, pentru că nu există pericolul ca vreo persoană să fi luat boala de la ea.

Sorina Pintea a explicat că nu este vorba de acelaşi tip de meningită ca cea în urma căreia a decedat eleva de la Colegiul Naţional 'Gheorghe Lazăr' din Bucureşti.


Etichete infirmiereconcediere

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live