Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA Vineri, 19 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobrițoiu

8 Ianuarie 2018
Vizualizari: 562
Comentează add

3900 de companii îşi vor prezenta cele mai noi produse high-tech şi servicii la Las Vegas. Inteligenţa artificială şi aşa numitul “internet al lucrurilor” vor domina evenimentul.

Cel mai mare târg de tehnologie se deschide mâine la Las Vegas

radu-dobritoiu

3900 de companii îşi vor prezenta cele mai noi produse high-tech şi servicii la Las VegaS. Inteligenţa artificială şi aşa numitul “internet al lucrurilor” vor domina ediţia de anul acesta, sunt de părere specialiştii în tehnlogie.

 

 Boxele inteligente au fost unul dintre produsele vedetă ale lui 2017. Numai în Statele Unite, s-au vândut 25 de milioane de unităţi, de trei ori mai mult decât în 2016. Trendul se va menţine şi anul acesta, mai ales că celor doi asistenţi digitali de la Amazon şi Google li se alătură şi HomePod, de la Apple.

 

 Aplicaţiile mobile dar şi noi device-uri ce pot fi instalate pentru a acţiona aparatele electrocasnice sunt aşteptate cu noi dimensiuni şi utilităţi la acest târg international de tehnologie (CES).

 

 170.000 de vizitatori sunt aşteptaţi la eveniment, ceea ce înseamnă o provocare uriaşă pentru organizatori, mai ales la capitolul securitate. Pentru a întări siguranţa şi securitatea pe perioada târgului organizatorii au lansat o aplicaţie ce poate fi instalată pe orice telefon mobil cu scopul de a afla rapid psibile incidente pe perioada evenimentului. Allison Fried, organizator: “Poţi raporta dacă vezi ceva suspicios, ceva care nu pare în regulă. Sunt 12 situaţii prestabilite din care poţi alege. Sau poţi trimite tu singur un mesaj, chiar anonim.”


Etichete Targ tehnologie Las Vegasinventii tehnologiceIT inovatii Las VegasLas Vegas

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live