Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 01 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Adriana Turea

6 Aprilie 2016
Vizualizari: 1297
Comentează add

Peste 12.000 de români sunt aşteptaţi la cel mai mare curs de resuscitare din lume, organizat cu ocazia împlinirii a 110 ani de existenţă a ambulanţei.

Cel mai mare curs de resuscitare din lume, la București

adriana-turea

Foto: bucurestifm.ro.

Peste 12.000 de români sunt aşteptaţi la cel mai mare curs de resuscitare din lume, organizat cu ocazia împlinirii a 110 ani de existenţă a ambulanţei.

La finalul lunii viitoare, pe Arena Naţională din Bucureşti, fiecare participant va aplica pe un manechin procedura standard de resuscitare, preformaţa urmând să fie atestată ca record mondial de specialiştii Guinness World Records.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov, doctorul Alis Grasu, a explicat de ce este important acest eveniment.  

”Oferim şansa să ajungem pe locul I ca număr de persoane care învaţă deodată manevre salvatoare de viaţă.

”Dar cel mai mare beneficiu al acestui curs este faptul că 12.000 de oameni vor şti să facă manevare salvatoare de viaţă.

”12.000 de persoane din Bucureşti şi Ilfov vor şti să intervină atunci când o persoană de lângă ei are nevoie de ajutor.

”Şi, nu în ultimul rând, vom crea atitudine, atitudinea de a ne păsa, de a nu trece fără să ne pese lângă persoana aflată în loc public care are nevoie de ajutor”, a afirmat managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov, doctorul Alis Grasu.


Etichete cel mai mare curs de resuscitare din lumemanagerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - IlfovAlis Grasu,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live