Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Miercuri, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

6 Iulie 2021
Vizualizari: 289
Comentează add

Preşedintele Klaus Iohannis va participa joi și vineri la Sofia, în Bulgaria, la cel de al șaselea summit al Inițiativei celor Trei Mări.

Cel de al șaselea summit al Inițiativei celor Trei Mări

radiojurnal

 Capitala Bulgariei, Sofia.Foto: wikipedia.org.

Preşedintele Klaus Iohannis va participa joi și vineri la Sofia, în Bulgaria, la cel de al șaselea summit al Inițiativei celor Trei Mări.
 
Potrivit președinției, evenimentul marchează reluarea activităților în format fizic, inclusiv ale forumului de afaceri, și reprezintă un nou pas în procesul de consolidare a Inițiativei.
 
Pe agendă se află evaluarea progreselor, cu accente concretizarea listei de proiecte strategice prioritare de interconectare convenite la summitul de la București, dar și funcționarea Fondului de investiții al Inițiativei celor Trei Mări, prin care România, prin Eximbank, și Polonia, prin Banca de Dezvoltare, sunt state fondatoare.
 
Președintele Klaus Iohannis urmează să existe pe implementarea proiectelor strategice prioritare de interconectare, cu accent pe proiecte de interes crescut pentru țara noastră, ca Rail-2-Sea şi Via Carpatia.

Etichete summitinițiativa celor Trei MăriKlaus Iohannis(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live