Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Miercuri, 08 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

23 Martie 2016
Vizualizari: 753
Comentează add

Cei trei români răniţi în atacurile teroriste de la Bruxelles sunt în afara unui pericol vital, transmite Ambasada României din Belgia. Cel de-al patrulea a fost externat ieri.

Cei trei români răniți în Bruxelles, "în afara unui pericol vital"

radiojurnal

Explozii pe aeroportul din Bruxelles. Foto: twitter.com/Samialansi.  

Cei trei români răniţi în atacurile teroriste de ieri, de la Bruxelles, sunt internaţi în spital şi sunt în afara unui pericol vital.

Ambasada României din capitala Belgiei precizează că cel de-al patrulea român rănit în atentate a fost externat ieri.

În Belgia, unde au fost decretate trei zile de doliu naţional, nivelul maxim de alertă rămâne în vigoare, iar aeroportul din Bruxelles va fi închis şi mâine.

Procurorul general al aceste ţări a anunţat că 31 de oameni au murit în atacurile de la aeroport şi metrou şi a precizat că este posibil ca numărul acestora să se modifice din cauza stării grave în care se află mulţi răniţi. În total, 270 de persoane au fost rănite în explozii.

El a confirmat că Ibrahim el-Bakraoui a fost atacatorul sinucigaş de la aeroport, fratele acestuia, Khalid el-Bakraoui, a comis atentatul de la metrou şi un al treilea suspect, Najim Laachraou, este căutat de poliţia belgiană.


Etichete atentate in bruxellesatacurile de la bruxellesexploziiraniticetateni romani in bruxellesatacuri teroristedoliu nationalspitalsuspectiaeroport bruxelles

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live