Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI Joi, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobriţoiu

13 Aprilie 2019
Vizualizari: 2469
Comentează add

Cei patru militari români care au fost răniţi astăzi în Afganistan în urma unui atac terorist cu un dispozitiv exploziv improvizat sunt în afara oricărui pericol medical.

Cei patru militari români raniţi în Afganistan: contuzii minore

radu-dobritoiu

Cei patru militari care au fost răniţi astăzi în Afganistan în urma unui atac terorist cu un dispozitiv exploziv improvizat sunt în afara oricărui pericol medical. Cele mai importante probleme medicale sunt pentru unul dintre militari o fractură la un picior şi pentru alt militar o contuzie.

Surse militare citate de redactorul nostru Radu Dobriţoiu precizează că niciunul dintre cei patru soldaţi nu se confruntă în acest moment cu probleme medicale majore şi în scurt timp cei patru îşi vor relua misiunile. Românii au fost salvaţi de transportoarele blindate americane MRAP pe care le folosesc pentru misiuni, puse la dispoziţie de Statele Unite, vehicule pregătite pentru astfel de atacuri.

După atacare patrulei cu o bombă artizanală, moment urmat de asalt cu armamente de infanterie, a intervenit în sprijin o forţă de reacţie rapidă americană cu forţe terestre şi elicoptere de luptă.
Nu există informaţii despre pierderile suferite de miliţiile afgane care au atacat patrula românească.

Reamintim că în această dimineaţă patru militari români au fost răniţi în Provincia Kandahar din Afganistan în urma unei ambuscade care a inclus un atac cu o bombă artizanală urmat de un asalt asupra patrulei cu armament de infanterie.


Etichete Exclusiv Radioincident Afganistanmilotari raniti Afganistan

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live