Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Marţi, 16 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

8 Noiembrie 2014
Vizualizari: 1373
Comentează add

Cei doi candidaţi rămaşi în competiţia pentru prezidenţiale, Victor Ponta şi Klaus Iohannis, îşi continuă vizitele electorale prin ţară.

Cei doi pretendenţi la fotoliul de preşedinte, în plină campanie

radiojurnal

Victor Ponta și Klaus Iohannis. Foto: Arhivă RRA/Facebook.

Cei doi candidaţi rămaşi în competiţia pentru prezidenţiale, Victor Ponta şi Klaus Iohannis, îşi continuă vizitele electorale prin ţară.

În această după-amiază, candidatul ACL, Klaus Iohannis, va susţine, la Sibiu, o conferinţă de presă.

Acesta spunea, imediat după primul tur al alegerilor, că îi aşteaptă alături de el, pe 16 noiembrie, pe toţi românii care cred în dreapta politică şi care cred că o schimbare este posibilă.

"Acelor oameni care se consideră de dreapta le spun să vină alături de mine. Eu sunt reprezentantul dreptei româneşti împotriva stângii neautentice, nereformate, corupte. Îi chem alături de mine şi pe toţi cei care, pe 16 noiembrie, cred că se poate face o schimbare", a spus Klaus Iohannis - declaraţie consemnată de redactorul RRA, Andrei Şerban.

Vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, declara, într-o conferinţă de presă, că în această săptămână de campanie, Klaus Iohannis se va adresa direct alegătorilor, pentru a le obţine votul.

"Klaus Iohannis se va adresa direct fiecărui român, prezentându-şi viziunea asupra României, programul prezidenţiale, mai ales unde vrea să ducă România Klaus Iohannis. Este un om care s-a ridicat discret prin faptele sale, reprezintă cu totul şi cu totul altceva decât găştile politice care au condus România 25 de ani", a afirmat Ludovic Orban - declaraţie consemnată de reporterul Radio România, Andreea Prisăcariu.

Victor Ponta - candidatul alianţei PSD-UNPR-PC, este aşteptat, astăzi, la Cluj-Napoca.

Victor Ponta spunea că priveşte cu optimism această campanie şi că îşi doreşte să câştige detaşat funcţia de preşedinte al României.

"Un milion de voturi în plus faţă de al doilea candidat este un rezultat bun care ne obligă să câştigăm în turul doi cu o diferenţă clară. Trebuie să-i convingem pe cei care au votat cu un alt candidat din cei 12, care nu sunt în turul doi, să fie alături de noi pentru că noi îi putem reprezenta, până pe 16 să le explicăm tuturor românilor că eu vreau şi pot să fiu un preşedinte legitim", a susţinut Victor Ponta într-o declaraţie consemnată de reporterul RRA, Mugur Mihăiţă.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, îl susţine pe Victor Ponta la prezidenţiale şi spune că obiectivul este câştigarea alegerilor şi înlăturarea regimului Traian Băsescu.

"Obiectivul principal pe care îl avem în momentul de faţă, pe care trebuie să-l atingem şi anume câştigarea alegerilor prin eliminarea oricărei posibilităţi ca regimul Băsescu să se reproducă, sub o formă sau alta, mă refer aici la domnul Iohannis şi am cerut colegilor mei să se mobilizeze cu toate forţele pentru că bătălia continuă, nu este câştigată dinainte" este de părere Călin Popescu-Tăriceanu - declaraţie consemnată de redactorul RRA, Alina Stănuţă. 


Etichete prezidențiale 2014turul doialegeriVictor PontaKlaus IohannisvoturiurnecampanieLudovic OrbanCălin Popescu-Tăriceanu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live