Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA 10 - continuare Miercuri, 22 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Adriana Turea

10 August 2018
Vizualizari: 542
Comentează add

Cei doi angajaţi de la Spitalul Universitar de Urgenţă din Capitală, care au intrat în greva foamei, îşi continuă forma extremă de protest

Cei doi angajaţi de la Spitalul Universitar continuă greva foamei

adriana-turea

Simion Daniel Petrica, asistent medical SUUB, aflat in greva foamei, in fata Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti. 8.08.2018. Foto: Agerpres.

Cei doi angajaţi de la Spitalul Universitar de Urgenţă din Capitală care au intrat în greva foamei, în semn de nemulţumire faţă de condiţiile în care muncesc, îşi continuă şi astăzi forma extremă de protest.

Asistentul medical, Daniel Simion, primul care a intrat în greva foamei, spune că nu se va opri până când se va găsi o soluţie pentru problemele semnalate, iar conducerea unităţii să îşi demisia.


Daniel Simion: Sunt în a cincea zi de grevă, perioadă în care nu am fost monitorizat nicio zi, nu mi s-a luat tensiunea niciodată, cu excepția zilei în care mi-a fost rău și a trebuit într-un final să ajung în camera de gardă a Spitalului Universitar. Nu-mi este prea bine. Cred că în cursul zilei de astăzi voi apela la serviciile colegilor mei din UPU și sigur va trebui să fiu perfuzat. Voi rămâne în greva foamei atâta timp cât doamna manager nu vrea să-și dea demisia.


Realizator: Cea de-a doua protestatară, care se află în cea de-a 3-a zi de grevă a foamei, spune că starea sa de sănătate este bună.

La începutul săptămânii, mai mulţi angajaţi ai Spitalului Universitar au ieşit în curtea unităţii într-un protest spontan, nemulţumiţi de lipsa materialelor, de personalul insuficient, dar şi de faptul că au fost puşi să aleagă între acordarea sporurilor la acelaşi nivel ca până acum şi voucherele de vacanţă.


Etichete spitalul de urgenta capitalagreva foameiangajatiasistent medical

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live