Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MARI CONCERTE (Continuare) Luni, 12 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

18 Martie 2017
Vizualizari: 672
Comentează add

Cei 5 copii - 4 fete şi un băiat - au vârste cuprinse între 12 şi 13 ani, şi au practicat un joc în care trebuiau să-şi ţină respiraţia, în timp ce erau strânşi în braţe de alţi co

Cei cinci copii din Iași vor fi consiliați psihologic

radiojurnal

Foto: Arhivă.

Starea de sănătate a celor 5 copii din Iaşi care au ajuns la spital în stare de inconştienţă, în urma unui joc popular pe internet, este bună.

Ei vor avea, însă, nevoie de consiliere psihologică, - după cum a declarat, pentru Radio România Iaşi, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Copii "Sfânta Maria", Solange Roşu:

Solange Roşu: "Toţi cei 5 copii au o stare generală bună. Nici în cursul nopţii trecute, în gardă, nu au fost probleme deosebite. Au fost monitorizaţi clinic, supravegheaţi medicali. Sunt conştienţi, sunt cooperanţi, dar vor necesita o consiliere psihologică, cu scopul de a preveni problemele de natură emoţională şi comportamentală".

Cei 5 copii - 4 fete şi un băiat - au vârste cuprinse între 12 şi 13 ani, şi au practicat un joc în care trebuiau să-şi ţină respiraţia, în timp ce erau strânşi în braţe de alţi colegi.

Jocul se numeşte "Leşinul" iar oamenii legii încearcă să afle dacă are legătură cu o altă practică populară pe internet, denumită "Balena Albastră".

Acest din urmă joc este originar din Rusia şi a provocat până acum moartea, prin sinucidere, a 130 de tineri.


Etichete copii iasiasfixiestare de sanatatespitalconsiliere psihologicabalena albastralesinul

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live