Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Vineri, 21 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

EuranetPlus

Autor

Daniela Mănuţă

1 Noiembrie 2016

Consultarea publică vizează evaluarea intermediară a programului Orizont 2020 și este deschisă până la 16 ianuarie 2017

CE:Consultare publică privind programul Orizont 2020 CE:Consultare publică privind programul Orizont 2020 - Conține audio

daniela-manuta

 

Comisia Europeană a lansat o consultare publică privind programul Orizont 2020- prin care se finanțează cercetarea și invoarea. Toți cei interesați și mai ales cei implicați în proiecte finanțate prin acest program sunt invitați să răspundă la un chestionar online. Consultarea vizeză evaluarea intermediară a programului  Uniunii Europene. Programul Uniunii Europene de cercetare și inovare a fost lansat la 1 ianuarie 2014, iar pe parcursul celor șapte ani, se vor investi 77 de miliarde de euro în proiecte de cercetare și inovare pentru a sprijini competitivitatea Europei.

Consultarea publică lansată conține un chestionar online care este împărțit în șase categorii. Sunteți invitați să oferiți, în primul rând, informații generale despre dumneavoastră, apoi să vă exprimați opinia despre prioritațile și obiectivele programului Orizont 2020, costurile și beneficiile acestui program , precum și despre numerosele oportunități de finanțare. Întrucât acest program se va încheia în anul 2020, oficialii europeni vor să afle păreri despre un posibil program asemănător care să continue să finanțeze cercetarea și inovarea după această perioadă.

Cei interesați să participe la această consultare publică o pot face până la data de 15 ianuarie 2017, accesând pagina de internet a Comisiei Europene, secțiunea Consultări publice. Chestionarul este disponibil în limba engleză. Rezultatele consultării vor contribui la evaluarea intermediară a programului Orizont 2020. Comisia Europeană va publica inclusiv un rezumat al rezultatului consultării până la jumătatea anului 2016.

AUDIO:


Etichete consultare publică,Orizont 2020,inovare,cercetare,știință,Carlos Moedas,Comisia Europeană

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live