Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL Sâmbătă, 20 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

27 Noiembrie 2021
Vizualizari: 476
Comentează add

Pe autostrada A3, Bucureşti - Ploieşti, poliţia anunţă ceaţă deasă, cu vizibilitate redusă chiar sub 50 m.

Ceaţă densă pe şoselele care pornesc din capitală

radio-romania-actualitati

Foto: Arhivă/ Ionuț Iamandi.

Este ceaţă densă pe şoselele care pornesc din capitală. Ne oferă detalii acum în direct reporterul nostru Alex Lancuzov.

Pe şoselele unde vizibilitatea este redusă poliţia rutieră recomandă şoferilor să adapteze viteza, să păstreze o distanţă de siguranţă mai mare între maşini şi să fie foarte atenţi înainte de fiecare manevră, mai ales la depăşiri sau la schimbarea banzilor.

Pe autostrada A3, Bucureşti - Ploieşti, poliţia anunţă ceaţă deasă, cu vizibilitate redusă chiar sub 50 m. Cresc uşor valorile de circulaţie pe DN1 şi pe autostrada A3, spre Ploieşti şi Valea Prahovei.

Aşteptăm în această dimineaţă un al doilea val de aglomeraţie pe rutele turistice. Nu sunt programate lucrări cu restricţii pe DN1 Valea Prahovei, pe DN73 Piteşti - Bran - Braşov, iar pentru ruta Ploieşti - Braşov luaţi în calcul şi varianta ocolitoare DN1A, Cheia - Săcele.

Ceaţă şi pe A2, Autostrada Soarelui, atenţie la Glina şi la Fundulea, dar şi la podurile dunărene Feteşti şi Cernavodă, restricţii pentru lucrări, chiar cu devierea circulaţiei de pe un sens pe altul al autostrăzii.

Plouă pe şoselele din vestul ţării şi avem aglomeraţie şi în această dimineaţă la Vama Nădlac 2, pe autostrada A1, atât la autoturisme petnru ieşirea din ţară, cât şi la autocamioane. Iar mâine, în Bucureşti, atenţie, încă de la 6:00 dimineaţa, încep restricţiile pentru parada de Ziua Naţională, pentru repetiţii.

Pe şoseaua Kiseleff, de la 6:00 dimineaţa, întreg tronsonul se închide între Piaţa Presei Libere şi Piaţa Victoriei.


Etichete ceatatrafic(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live