Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Miercuri, 19 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alexandra Cristea

16 Mai 2013
Vizualizari: 1796
Comentează add

Preşedintele PSD, Victor Ponta, spune că aşteaptă să fie luate măsuri împotriva senatorului PNL Sorin Roşca Stănescu, în caz contrar "nu putem merge mai departe împreună".

"Cea mai mare criză" pe care USL o are de la lansare

alexandra-cristea

Foto: Arhivă

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat astăzi că aşteaptă să fie luate măsuri împotriva senatorului liberal Sorin Roşca Stănescu, anunţând că în caz contrar nu se mai poate merge împreună în USL.  

"E cea mai mare criză pe care o are USL de la formare.

"De altfel, domnul Roşca Stănescu după această şedinţă a continuat.

"Deci, dacă nu se face nimic, e o invitaţie pentru alţi membri PNL să continue atacul împotriva PSD şi atunci nu putem merge mai departe împreună.

"Aştept în continuare până luni, când avem USL, ca să existe o delimitare clară, nu aşa, 'să nu mai faci'.

"Păi, nu i-a mai spus odată domnului Roşca Stănescu să nu mai facă? Ce suntem la şcoală? Altfel, îmi pare rău, dar nu cred că putem să găsim o soluţie pozitivă", a precizat Victor Ponta.

Deciziile PNL

Anterior, conducerea PNL a adoptat o serie de rezoluţii cu privire la mandatele miniştrilor liberali pe termen scurt şi mediu.

Acestea acoperă problematica economică, propunerile de modificare a Constituţiei, dar şi relaţiile cu partenerii de guvernare din PSD.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, spunea că relaţiile din interiorul USL au cunoscut un episod tensionat odată cu atacurile senatorului Sorin Roşca Stănescu la adresa PSD şi a lui Victor Ponta. Liderul PNL a precizat că, deocamdată, nu se va lua nicio măsură împotriva lui Roşca Stănescu, dar dacă se vor repeta atacurile va trebui să părăsească partidul.

"Noi dezavuăm categoric aprecieri, unele făcute şi de colegul nostru senatorul Roşca Stănescu, aprecieri privitoare la PSD în ansamblu, la Victor Ponta, acuzaţii de genul celor referitoare la anumite forme de colaborare, de control cu serviciile secrete sau şantajabilitate sau astfel de afirmaţii, procese de intenţii, care nu îşi au locul", spune Crin Antonescu.


Etichete Crin AntonescuSorin Roşca StănescuVictor Pontaservicii secrete

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live