Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Marţi, 24 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Catrinel Oprişiu

5 Iulie 2016
Vizualizari: 1328
Comentează add

In Parcul Rozelor din Timisoara astazi debuteaza CEV Satellite, cea mai importanta competitie de volei pe plajă gazduita de țara noastră.

"Cea mai importantă competiţie de volei pe plajă" începe la Timişoara

catrinel-oprisiu

Foto: Pixabay.com.

In Parcul Rozelor din Timisoara astazi debuteaza CEV Satellite, cea mai importanta competitie de volei pe plajă gazduita de țara noastră. Turneul dotat cu premii totale de 7500 de euro și este organizat de UVT Agroland, CSM Timișoara și Primăria Municipiului Timișoara, sub egida Federației Române de Volei.

58 de echipe, din 19 țări, s-au  înscris în această ediție a CEV Satellite, Romania fiind reprezentata de patru echipe CSM Timisoara, CSU Resita, CTF Mihai I Bucuresti si CS Pro Volei Arad.

Astazi de la ora 14, este programată faza de country quota, în care echipe din aceeași țară vor lupta pentru un loc în calificări.

Miercuri, 6 iulie, de la ora 10 se va desfasura  faza calificărilor, pentru un loc pe tabloul principal al competiției.  Din cele 24 de echipe inscrise in acesta faza, se califica vor califica doar 8..

Joi și Vineri, 7 si 8 iulie, de la ora 10, se vor juca meciurile pe tabloul principal al competiției. Opt  echipe sunt calificate direct pe tabloul principal acestea fiind stabilite de Confederația Europeană de Volei : Olga Motrich / Yulia Abalakina ( Rusia ) / Alexandra Moiseeva / Ekaterina Syrtseva ( Rusia ) / Valentyna Davidova / Ievgeniia Shchypkova ( Ucraina ) / Milena Matic / Marija Milosevic ( Serbia ) / Katharina Schutzenhofer / Lena Plesiutschnig ( Austria ) / Kristyna Kolocova / Michala Kvapilova ( Cehia ) / Adriana Melniciuc / Diana Tătaru ( România ) / Florina Murariu / Sorina Miclăuș ( România )

Sâmbătă 9 iulie, în ultima zi a evenimentului sunt programate semifinalele și finalele.


Etichete competitievolei pe plajătimisoara

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live