Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Sâmbătă, 27 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dana Dumăscu

7 Ianuarie 2021
Vizualizari: 242
Comentează add

Cea de-a treia tranșă de vaccin de la Pfizer/BioNTech a ajuns în România

dana-dumascu

 Foto: Arhivă.

Cea de-a treia tranșă de vaccin de la Pfizer-BioNTech, constând în peste 150.000 de doze, a sosit în România, a transmis Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea. În ultimele 24 de ore, la nivel național au fost imunizate aproape 17.000 de persoane.

Comitetul Național pentru Coordonarea Vaccinării anti-COVID informează că, până în prezent, au fost vaccinate împotriva COVID-19 un număr de 58.554 de persoane. La cei vaccinați, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 66 de reacții comune și minore, dintre care 28 de reacții de tip local, 38 de reacții generale, iar alte două reacții sunt în curs de investigare.

De la începutul campaniei de vaccinare s-au registrat 202 reacții comune și minore, cum ar fi febră, cefalee, mialgii, astenie, anxietate sau alergii de tip urticarie. Potrivit unui ultim bilanț, în România au fost depistate încă 5.719 cazuri noi de COVID-19, din peste 34.000 de teste efectuate.

Au fost raportate 121 de decese, iar la Terapie Intensivă se află internați 1.070 de pacienți. Cele mai multe cazuri s-au înregistrat tot în București, capitala fiind urmată de județele Ilfov, Timiș și Cluj.


Etichete Pfizer/BioNTechvaccin

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live