Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Miercuri, 26 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Gavrilă

27 Octombrie 2021
Vizualizari: 258
Comentează add

Comisia Europeana a aprobat, astazi, un sprijin de 358 de millioane de euro pentru Romania, destinat intreprinderilor mici si mijlocii afectate de resprinctiile impuse de pandemie.

CE, sprijin de 358 milioane de euro pentru IMM-urile afectate de pandemie

carmen-gavrila

FOTO: Arhivă.

Comisia Europeana a aprobat, astazi, un sprijin de 358 de millioane de euro pentru Romania, destinat intreprinderilor mici si mijlocii afectate de resprinctiile impuse de pandemia de covid19.

Sprijinul este acordat in cadrul temporar pentru ajutoare de stat.  Banii vor veni sub forma de granturi directe pentru investitii in activitati de productie, in sume pana la 1 milioan de euro pentru fiecare beneficiar. 

Schema de ajutor e disponibila pentru intreprinderi mici si mijlocii din industria de procesare, constructii, vanzari en gros si en detail, reparatii auto si de motociclete, transport si depozitare.

Ca sa  fie eligibile pentru sprijin, firmele trebuie sa fi fost create in Romania pana in decembrie 2018 si sa fi inregistrat profit operational in 2019.

Comisia Europeana anticipeaza ca de schema de ajutor ar putea beneficia aproxiamtiv 4000 de companii romanesti mici si mijlocii.

(RS)


Etichete romaniacomisia europeanasprijinimm(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live