Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Miercuri, 18 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Marilena Frâncu

12 August 2017
Vizualizari: 467
Comentează add

În aceste zile urgenţele medicale vor fi tratate în Bucureşti în nouă spitale, iar în ţară, de spitalele judeţene. În toate oraşele mari va fi deschisă cel puţin o farmacie.

Ce spitale vor tratat urgențele în minivacanța de Sfânta Maria

marilena-francu

În această minivacanţă sde Sfânta Mari vor avea loc peste 200 de ceremonii religioase, culturale şi militare la care se estimează că vor participa peste 600.000 de persoane.

Pentru desfăşurarea în bune condiţii a tuturor manifestărilor, numeroşi poliţişti şi jandarmi vor patrula în toată ţara, inclusiv pe litoral, iar inspectorii sanitar-veterinari şi cei ai Protecţiei Consumatorilor vor continua controalele de specialitate mai ales în zonele turistice.

În aceste zile urgenţele medicale vor fi tratate în Bucureşti în nouă spitale, iar în ţară, de spitalele judeţene. În toate oraşele mari va fi deschisă cel puţin o farmacie.

Reporter: Bucureştenii pot apela la nouă spitale, respectiv Spitalul de Urgenţă Floreasca, Spitalul Universitar, Sfântul Pantelimon, Sfântul Iona, Bagdasar-Arseni, Spitalul de Chirurgie plastică, reparatorie şi arsuri, precum şi Spitalul de urgenţe oftalmologice, unităţi spitaliceşti carevor asigura asistenţa medicală de urgenţă.

În cazul copiilor, ea va fi asigurată de spitalele Grigore Alexandrescu şi Marie Curie. În ţară, unităţilen de primiri urgenţe din toate spitalele aflate în subordinae direcţiilor de sănătate publică judeţene vor funcţiona cu linii de gardă de profil şi vor acorda asistenţă medicală de urgenţă.

De asemenea, în fiecare oraş important din ţară va fi deschisă cel puţin o farmacie


Etichete spitaleminivacantasfanta mariabucurestiurgente

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live