Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 08 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

17 Iunie 2022
Vizualizari: 196
Comentează add

Comisarul european pentru mediu, Virginijus Sinkevičius, a scris pe Twitter că Comisia Europeană propune ca Republica Moldova să devină stat candidat pentru aderarea la UE.

CE propune ca Ucraina şi R. Moldova să fie candidate pentru aderarea la UE

sergiu-stet

  Foto: Arhivă

Comisia Europeană recomandă ca Ucrainei să îi fie acordat statutul de candidat la aderarea la Uniunea Europeană, a anunţat, vineri, 17 iunie, jurnalistul Rikard Jozwiak, de la Bruxelles, transmite Reuters. Potrivit acestuia, Comisia Europeană a luat o decizie similară şi în cazul Republicii Moldova.
 
"Ședința colegiului comisarilor a luat sfârşit. Decizia luată aseară (joi, n.r.) a fost confirmată. Statut de candidat pentru Ucraina și Moldova. Georgia trebuie să îndeplinească condițiile pentru obținerea statutului", a scris acesta pe Twitter.
 
Șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, de asemenea, a anunţat că a propus ca Ucraina să devină țară candidată pentru aderarea la UE. 
 
Și comisarul european pentru mediu, Virginijus Sinkevičius, a scris pe Twitter că Comisia Europeană propune ca Republica Moldova să devină stat candidat pentru aderarea la Uniunea Europeană.
 

Etichete Comisia EuropeanăRepublica MoldovaUcrainaaderareUniunea Europeană

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live