Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 21 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

19 Iulie 2018
Vizualizari: 478
Comentează add

Comisia Europană consideră că eşecul negocierilor cu Marea Britanie ar avea un efect semnificativ asupra afacerilor guvernelor şi a călătoriilor.

CE îndeamnă ţarile UE să se pregătească de un BREXIT fără acord prealabil

sergiu-stet

  

Comisia Europeană a făcut un apel către ţările din UE să îşi accelereze pregătirile pentru posibilitatea ca Marea Britanie să părăsească Uniunea fără un acord clar.
 
Comisia a afirmat că eşecul negocierilor cu Marea Britanie ar avea un efect semnificativ asupra afacerilor guvernelor şi a călătoriilor.
 
BBC transmite că a fost publicat un document prin care instruieşte guvernele din UE pentru a face eforturi suplimentare în vederea unui Brexit fără acord.
 
Documentul, asupra căruia se lucrează de câteva luni, avertizează, printre altele, în privinţă potenţialului impact asupra graniţelor UE - bunurile şi cetăţenii din Marea Britanie care ar deveni subiectul verificărilor la graniţă, industria aviatică posibil afectată, acordurile privind drepturile pasagerilor şi ale liniilor aeriene nemaifiind valabile între Marea Britanie şi restul Uniunii, transferul de date personale către Marea Britanie care ar fi supus limitărilor.
 

Etichete BREXITCEcondiţiiacordcălătoriigraniţe

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live