Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Duminică, 09 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

11 Aprilie 2019
Vizualizari: 323
Comentează add

Curtea Constituţională a României a amânat pentru joi discutarea sesizării privind lipsa completurilor de 3 judecători specializate în judecarea unor fapte de corupţie de la ÎCCJ.

CCR se pronunţă

florin-lepadatu

 

Curtea Constituţională a României a amânat pentru joi discutarea sesizării privind lipsa completurilor de 3 judecători specializate în judecarea unor fapte de corupţie de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Sesizarea a fost făcută de social-democratul Florin Iordache în perioada în care a fost delegat la conducerea Camerei Deputaţilor în locul lui Liviu Dragnea.

Acesta din urmă a fost condamnat în primă instanţă în procesul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman la 3 ani şi jumătate de închisoare pentru fapte de corupţie, iar avocaţii lui au invocat în recursul procesului faptul că clientul lor a fost condamnat de un complet penal obişnuit, nu de un complet specializat pentru judecarea cauzelor de corupţie, relatează Rador.


Etichete CCR

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live