Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 31 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

24 Septembrie 2020
Vizualizari: 225
Comentează add

Proprietarii câinilor care au ucis toți cangurii de la grădina zoologică din Timișoara și au atacat o pasăre EMU nu pot fi identificați pentru că animalele nu au microcipuri.

Cazul celor trei câini care au ucis şase canguri de la Zoo Timişoara

radiojurnal

Câine scos la plimbare de stăpân, București, august 2015. Foto: Arhivă/Ionuț Iamandi.

Proprietarii câinilor care au ucis toți cei șase canguri de la grădina zoologică din Timișoara și au atacat o pasăre EMU nu pot fi identificați pentru că animalele nu au microcipuri.

Autoritățile au făcut verificări la adăpostul în care au fost duși doi dintre cei trei câini prinși de hingheri.

Managerul Parcului Zoo Timișoara, Călin Kalamar, a declarat că animalele arată îngrijit și că nu par a fi fără stăpâni. 

Călin Kalamar: Nu ştiu dacă erau comunitari, pentru că unul dintre ei, ciobănesc german - acum nu ştiu dacă este chiar pur ciobănesc german, dar arată bine câinele, și celălalt este o corcitură de rotweiller. Eu zic de câinii care au fost prinși. Par bine mâncaţi, bine îngrijiți. Dacă mă duc acuma cu dvs, mergem undeva să mâncăm, nu o să vă apucaţi să tot strângeţi pulpe şi să le puneţi pe masă sau felii de pâine. Dacă vă este foame luaţi o pulpă şi începeţi să mâncaţi din ea, ăştia n-or făcut chestia asta, i-au omorât.

Cei trei câini au intrat foarte ușor în incinta grădinii zoologice. Colegii noștri de la Radio România Timișoara transmit că parcul nu are pază pe timp de noapte în interior, iar polițiștii locali au atribuții în exteriorul acesteia.

Potrivit reprezentanților Poliției Locale, gardianul care era de serviciu nu a observat nimic ieșit din comun, iar atacul animalelor ar fi avut loc după plecarea acestuia.


Etichete (ii)ataccainicanguri

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live