Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (continuare) Luni, 08 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

23 August 2014
Vizualizari: 1031
Comentează add

Peste 130 de jandarmi, salvamontisti, politisti si pădurari o caută în continuare pe adolescenta dispărută de miercuri în Retezat.

Căutările continuă în cazul fetei de 14 ani dispărută în Retezat

ilie-pintea

Parcul Național Retezat (foto: Ilie Pintea).

Suprafaţa de căutare a tinerei se întinde între Poiana Pelegii, Barajul Gura Apelor, Râul Şes, Merila si Brădăţel, iar echipele au fost sprijinite ieri si de un elicopter, în timp ce la sol jandarmii au adus un câine specializat în actiuni de cercetare si salvare.

Peste 130 de jandarmi, salvamontisti, politisti si pădurari o caută în continuare pe adolescenta dispărută de miercuri în Retezat.

Tânăra de 14 ani este din Valea Jiului, provine de la un centru de plasament si se afla într-o tabără organizată de un preot din Lupeni în Poiana Pelegii.

În cursul zilei de miercuri ea a plecat din tabără, însă autoritătile au fost alertate abia joi si căutările au fost începute imediat de jandarmi, în colaborare cu salvamontistii si cu rangerii Parcului National Retezat.

După aproape trei zile de căutări, echipele de salvatori se tem ca fata să nu fi căzut pradă fiarelor sălbatice, în zonă fiind semnalati de câteva săptămâni ursi, care au atacat un cioban în zona lacului Zănoaga.


Etichete Stiri Sud-VestdisparițieRetezat

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live