Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Luni, 20 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sorin Solomon

22 Aprilie 2013
Vizualizari: 1598
Comentează add

Fostul senator PSD, Cătălin Voicu, a fost condamnat definitiv, luni, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţiei la şapte ani de închisoare cu executare pentru corupţie.

Cătălin Voicu, condamnat la şapte ani închisoare cu executare

sorin-solomon

Fostul senator PSD, Cătălin Voicu. Foto: Arhivă Agerpres.

Fostul senator PSD Cătălin Voicu a fost condamnat, luni, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţiei la şapte ani de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, transmite Agerpres.
   
Decizia instanţei e definitivă.

Totodată, instanţa a dispus majorarea pedepsei în cazul fostului judecător Florin Costiniu, de la trei la patru ani de închisoare cu suspendare, instanţa stabilind un termen de încercare de nouă ani.
   
Omul de afaceri Marius Locic a rămas cu pedeapsa de patru ani de închisoare cu executare, dispusă în iunie 2012, de un complet de trei judecători de la instanţa supremă.

În cazul lui Costel Căşuneanu, instanţa a menţinut pedeapsa de patru ani de închisoare cu suspendare, dar a majorat termenul de încercare la nouă ani.

Decizia Completului de cinci judecători al instanţei supreme este definitivă, astfel că atât Cătălin Voicu, cât şi Marius Locic urmează să fie încarceraţi.

Fostul senator Cătălin Voicu este internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

Medicul Mircea Beuran a declarat luni pentru că fostul senator este internat cu diagnosticul rectoragie şi anemie secundară, fiind supus unor investigaţii amănunţite întrucât are şi alte suferinţe, precum diabet, boală de inimă şi obezitate.


Etichete senator PSDCătălin VoicuÎnalta Curte de Casaţie şi JustiţieiFlorin CostiniuMarius LocicCostel Căşuneanu,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live