Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ROMANIA – STARE DE ALERTĂ (CONTINUARE) Marţi, 04 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobriţoiu

5 Septembrie 2018
Vizualizari: 1079
Comentează add

Gabriela Firea, "nu are susţinerea nimănui în partid, că nu a făcut nimic pentru Bucureşti, dar nu din vina partidului", a afirmat deputatul PSD Cătălin Rădulescu.

Cătalin Rădulescu (PSD): Gabriela Firea nu are susţinerea nimănui în partid

radu-dobritoiu

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, "nu are susţinerea nimănui în partid, că nu a făcut nimic pentru Bucureşti, dar nu din vina partidului", a afirmat miercuri deputatul PSD Cătălin Rădulescu. El a anunţat că intenţionează să discute cu conducerea PSD retragerea sprijinului politic pentru Gabriela Firea, dacă aceasta va mai continua să atace partidul.

"Nu o susţine nimeni în partid. Probabil că o susţin câţiva securişti acoperiţi care sunt pe la noi prin partid şi de care eu spun de vreo 4-5 ani de zile, dar asta e viaţa, dacă cineva nu vrea să asculte că trebuiau să plece demult din partidul nostru, uite că aşa se întâmplă. Nu cred că o susţine nimeni. Şi ieri în grupul parlamentar a fost o rumoare destul de mare vizavi de mulţi parlamentari care chiar i-au cerut domnului preşedinte (n.r. Liviu Dragnea) să o cheme la grupul parlamentar, pentru că lumea e nemulţumită de ceea ce face ea. Noi o înţelegem că nu a făcut nimic pentru Bucureşti, însă nu e de vină partidul. Noi când punem în funcţii o persoană, trebuie să îşi asume responsabilitatea că ea se pricepe şi trebuie să facă ce a spus. Chestia că nu a ajutat-o Guvernul, asta e culmea. Hai să vedem toţi primarii din ţară să spună că nu i-a ajutat Guvernul. Asta e o chestiune penibilă pe care dânsa o foloseşte acum ca să se scoată faţă de cetăţenii români", a afirmat Rădulescu, la Parlament.

Cătălin Rădulescu a precizat că va discuta cu conducerea partidului posibilitatea de a-i retrage sprijinul politic Gabrielei Firea.

"Dacă continuă cu astfel de atacuri, eu deja m-am gândit, o să discut şi cu conducerea, şi cu preşedintele partidului, dar, probabil, vreau să cer ca acelaşi tratament care s-a făcut în general pentru membrii de partid care au greşit mult mai puţin ca doamna Firea public, să vedem dacă conducerea partidului este de acord să îi ridicăm sprijinul politic. Nu este permis ca un membru de partid să iasă public de câteva zile, să nu se potolească şi să îşi vadă de treaba ei la primărie, pentru asta a fost pusă acolo şi continuă să atace partidul şi pe preşedintele partidului şi sigur că pe noi ne deranjează pentru că e un prejudiciu de imagine", a adăugat Cătălin Rădulescu citat de Agerpres.

El a precizat că nu intenţionează să propună excluderea Gabrielei Firea din partid. "Sprijinul politic înseamnă cum mi s-a ridicat mie sprijinul politic. Vi se pare că nu sunt în PSD? Sunt în continuare în PSD. Eu cred că orice membru de partid trebuie să aibă acelaşi tratament. Dacă Comitetul Executiv consideră că cineva a exagerat în declaraţii - eu vreau ca fiecare membru să fie tratat la fel - partidul nu te mai susţine pentru acea funcţie politică", a mai spus Rădulescu.

Deputatul PSD a menţionat că nu s-a luat decizia de a propune retragerea sprijinului politic pentru primarul Capitalei. "Totul va fi în funcţie de ce va face Gabriela Firea în continuare", a adăugat Rădulescu.
 


Etichete Gabriela FireaCatalin RadulescuPrimaria Bucuresti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live