Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII ''IN MIEZ DE VARA'' (continuare) Joi, 11 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alexandra Cristea

10 Iulie 2022
Vizualizari: 2063
Comentează add

Cătălin Drulă a obținut peste 71% din voturi, Cătălin Teniță aproape 14% dintre acestea, iar Octavian Berceanu puțin peste 11%.

Cătălin Drula, a fost ales preşedinte al USR din primul tur de scrutin

alexandra-cristea

   Cătălin Drulă.

Cătălin Drula, a fost ales preşedinte al USR din primul tur de scrutin.
 
El a obţinut o largă majoritate din voturile membrilor partidului la scrutinul desfăşurat online timp de mai multe zile.
 
La conferinţa de presă, la care a fost anunţat rezultatul, Cătălin Drulă a promis seriozitate, reorganizare internă şi o opoziţie adevărată la actuala coaliţie.
 
Cătălin Drulă a obținut peste 71% din voturi, Cătălin Teniță aproape 14% dintre acestea, iar Octavian Berceanu puțin peste 11%.
 
Imediat după anunțarea rezultatelor, noul președinte al USR spunea că este timpul unei noi epoci în evoluția acestui partid, cea de maturitate și stabilitate.
 
În plus, el a afirmat că românii pot avea o speranță de acum, pentru că USR, sub conducerea sa, reprezintă o oportunitate a unei bune guvernări și politici publice în slujba cetățenilor:
 
Cătălin Drulă: Am cerut un mandat clar și partidul USR mi l-a dat. Este un mandat de a face o opoziție pe bune actualei puteri falimentare, este un mandat pentru organizare și seriozitate internă și este un mandat pentru ca USR să dea premierul și președintele acestei țări. Aşa putem face acele schimbări pe care ni le dorim cu toții.
 
Alegerile interne din USR vin după demisia lui Dacian Cioloș de la șefia partidului. Rezultatele acestor alegeri interne vor fi validate de congresul USR pe data de 16 iulie, într-o ședință online.
 

Etichete USRCatalin Drula

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live