Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Joi, 06 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alexandra Coşlea

19 Iunie 2013
Vizualizari: 1495
Comentează add

Privatizarea companiei CFR MARFĂ ajunge miercuri la etapa licitației cu ofertă în plic iar cei doi investitori rămași în cursă pot depune ofertele de cumpărare până la ora 12.00.

Câştigătorul CFR Marfă, anunţat joi

alexandra-coslea

CFR Marfă. Foto Arhivă.

Privatizarea companiei CFR MARFĂ ajunge miercuri la etapa licitației cu ofertă în plic iar cei doi investitori rămași în cursa pentru preluarea celui mai mare operator de transport feroviar de marfă din țară pot depune ofertele de cumpărare cel mai târziu până la ora 12 00, potrivit redactorului nostru, Alex Lancuzov.

Conform calendarului stabilit de Ministerul transporturilor, Comisia de privatizare va analiza joi, 20 iunie, documentele depuse urmând ca în aceeași zi să fie anunțat și câștigătorul.

Săptămâna trecută, compania americană Omnitrax, decăzută din dreptul de participare la etapa licitației cu ofertă în plic a depus o contestație prin care solicită suspendarea privatizării până la soluționarea acesteia și o prelungire a perioadei de audit.

Aproximativ 100 de membri ai Federaţiei Mecanicilor de Locomotivă din România vor continua  miercuri, între orele 9.00-14.00, acţiunea de pichetare a Ministerului Transporturilor, pentru a cere stoparea procesului de privatizare a CFR Marfă şi reluarea evaluării acestei societăţi, potrivit Agerpres.

Oamenii sunt nemulţumiţi de evaluarea SNTFM CFR Marfă, care nu reflectă realitatea, spune  Iulică Măntescu, preşedintele FMLR, .

De asemenea, în dosarul de prezentare nu există o prevedere referitoare la protecţia celor 10.700 de salariaţi, în cadrul procesului de privatizare şi post privatizare.


Etichete CFR MarfăprivatizareIulică Măntescumecanicilocomotivă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live