Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NATIONAL RADIOFONIC Luni, 18 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

16 Aprilie 2018
Vizualizari: 634
Comentează add

Radio România i-a premiat în această seară pe cei mai buni artişti din muzica românească, precum şi cele mai reuşite piese şi albume ale anului trecut.

Câştigătorii Premiilor Muzicale Radio România

radiojurnal

Radio România i-a premiat în această seară pe cei mai buni artişti din muzica românească, precum şi cele mai reuşite piese şi albume ale anului trecut.

Cine sunt premianţii, ne spune reporterul nostru Alexandru Buzică, aflat la Sala Radio. Bună seara, Alexandru, te ascultăm!

Reporter: Bună seara tuturor ascultătorilor! Într-adevăr, a fost o noapte muzicală la Sala Radio din Bucureşti. "Debutul anului 2017" a fost câştigat de artista Ioana Ignat, iar "Cel mai bun artist pop" au fost aleşi cei din The Motans. "Big like video" a fost câştigat de Carla's Dreams, iar "Cel mai bun artist rock" au fost cei de la Vunk. Omul cu chitara, Mircea Vintilă - Premiul de Excelenţă "Dida Drăgan", "Cea mai bună piesă alternativă rock" - Viţa de Vie, "Piesa anului 2017" - Irina Rimes, "Albumul anului 2017" şi "Artistul anului 2017" a fost câştigat de Smiley, "Cea mai bună voce masculină" - Cristi Enache de la Direcţia 5, iar "Cea mai bună voce feminină" - cea care se află şi în aceste momente pe scena Sălii Radio - este, aşa cum ştiu şi unii dintre ascultători, Andra. Atât deocamdată. O să revenim cu mai multe informaţii în emisiunile ce urmează.


Etichete câştigătorii Premiilor Muzicale Radio RomâniaSALA RADIO

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live